Om webstedskonti

En webstedskonto er en kombination af et brugernavn og adgangskode, der er påkrævet for at godkende en bruger på et websted.

For websteder gemmer Kaspersky Password Manager følgende oplysninger med posten:

Du kan åbne websteder fra Kaspersky Password Manager i browsere og udfylde brugernavn- og adgangskodefelterne ved at bruge Kaspersky Password Manager-udvidelsen.

Kaspersky Password Manager kan kun udfylde brugernavne og adgangskoder automatisk på enheder, der kører med Android 5.0 eller nyere. For at aktivere denne funktion skal du aktivere tilgængeligheden for Kaspersky Password Manager. Hvis din enhed kører Android 6.0 eller nyere, skal du give os de nødvendige tilladelser. På bestemte enheder (for eksempel Xiaomi) bliver du måske bedt om at gøre dette på Android 5.0 eller nyere.

Du kan tilføje, redigere eller fjerne webstedskonti og kopiere dem til udklipsholderen. Du kan organisere dine poster ved at vælge dem og flytte dem til en mappe.